Pesisliikkari siirtyy

8.1.2022

Hallitus on linjannut 7.1.2022, että kaikkien julkisten sisätilojen sulku aiotaan ottaa käyttöön koko maassa ja rajoitukset laajentuva koskemaan myös lasten ja nuorten toimintaa. Alla lainaus kalevan uutisesta ja linkki alkuperäiseen uutiseen. 

“Hallitus linjasi perjantain neuvotteluissaan, että tartuntatautilain 58g-pykälän mukaiset toimet, eli kaikkien julkisten sisätilojen sulku, aiotaan ottaa käyttöön koko maassa. Kiurun mukaan rajoitukset laajentuvat koskemaan myös lasten ja nuorten toimintaa.” https://www.kaleva.fi/hallituksen-koronaministeriryhma-laajaa-etakoulusu/4236239 

Päätimme pesisliikari tiimin kanssa siirtää 9.1.2022 alkavan pesisliikkarin aloituksen. Perusteluina tälle on että hallituksen viesti on selkeä ja on vain ajan kysymys, koska määräys astuu virallisesti voimaan. 

Toiminta pyritään aloittamaan heti kun se on mahdollista ja tästä viestitään uudelleen kaikilla kanavillamme ja jo aikaisemmin ilmoittautuneille lähetämme tekstiviestin. 


Yhteenvetona 9.1.2022 alkava pesisliikkari Juho Oksan koululla kello 11.15 siirretään koronan seurauksesta ja uudelleen aloitus viestitään.


Ikävää, että tähän on tultu, mutta palaamme asiaan. 


Terveisin 

Antti ja pesisliikkari tiimi