Jalkapallo

Tule mukaan Jalkapallo toimintaan!

Tarkoituksenamme on tarjota lapsille positiivisia kokemuksia jalkapalloharrastuksen ja liikunnan parissa, leikkimieltä unohtamatta. Toiminta ja harjoitukset on suunnattu iän ja kehitystason mukaan.

Pelaajien lisäksi joukkue tarvitsee toimiakseen isiä ja äitejä valmentajiksi, ohjaajiksi, joukkueenjohtajiksi, huoltajiksi, varustevastaaviksi ja rahastonhoitajiksi. Moni vanhempi osallistuukin mielellään lapsensa harrastustoimintaan aktiivisesti. Ehkä sinäkin olet yksi meistä?

Aktiivisesti toiminnassa mukana oleminen edellyttää vähintään:

A) Seuran henkilöjäsenmaksu/ perhemaksu on hoidettu vuosittain.

B) Jalkapallojaoston kausimaksu tai erikseen määritelty kerhomaksu on hoidettu kesä-  ja/tai talvikauden osalta, riippuen siitä missä vaiheessa kautta on mukana. Harrastajia ja joukkuepelaajia koskevat samat säännöt ja joukkueiden vielä erikseen määrittelemät ehdot tarvittaessa. ( ks. jalkapallotoiminta )

C) Lisenssiasiat ovat pelaajalla kunnossa ( ne ketkä pelaavat palloliiton tai Piirin alaisia virallisia otteluita/ turnauksia )

Ouhun nimissä harjoittelevan/ pelaavan harrastajan pitää siis täyttää vähintään A ja B kohdat edustaakseen seuraa tai osallistuakseen jalkapallojaoston alaiseen toimintaan jalkapallossa.

 Kauden pelaajien palkitseminen.

Kauden päätteeksi jalkapallojaosto järjestää päätöstilaisuuden,jossa palkitaan menestyneitä pelaajia.Palkinnot kustantaa jaosto.Palkitsemiskriteerit ovat seuraavat:

1. Pelaaja on joukkueen toiminnassa mukana 12 kk/v. Seuran jäsenmaksu/kausimaksut on suoritettu koko vuoden ajalta.

2. Harjoitusaktiivisuus. Pelaaja osallistuu aktiivisesti joukkueensa harjoituksiin ja käyttää omaa aikaansa tehokkaasti oman taitonsa parantamiseen. Valmentajien on pidettävä kirjanpitoa pelaajien osallistumisista kuten myös valmennuspäiväkirjaa pitämistään harjoitteista. Kirjanpito on esitettävä jaostolle viimeistään päätöstilaisuutta edeltävässä kokouksessa ja aina jaoston/valmennuspäällikön sitä pyytäessä. Kirjanpito on oltava aina ajantasalla. Jaosto dokumentoi kirjanpidon Oulaisten Huiman arkistoon.

3. Pelaajan onnistuminen. Palkittava on taidoiltaan joukkueen kärkipelaajia, ratkaisija, monipuolinen joukkuepelaaja. Valmentajien  on pidettävä tilastoa pelaajien otteista, oman joukkueen  otteluissa , myös  harjoituspelit. Huomioitava millä pelipaikalla hlö pelaa, maalivahti, puolustaja, keskikenttäpelaaja, hyökkääjä. Tilastoitavia asioita ovat mm. pelien lopputulokset, maalivahdin nollapelit, maalintekijät, pelaajien ottelumäärät vast. pelaajan näytöt/ pisteet kertyvät, vain sen ikäluokan peleistä/harjoituspeleistä  mihin joukkue on ilmoitettu piirisarjaan. Huomioitava, että alle 12-vuotiaiden pisteet eivät päivity SPL:n taso järjestelmään.

4. Fair Play. Pelaaja osoittaa harjoituksissa, otteluissa kuin myös pelimatkoilla aitoa fair play henkeä. Pelissä saadut toistuvat varoitukset tai  ulosajot eivät osoita kunnioitusta peliä  eikä myöskään  muita pelaajia kohtaan. Tuomareiden arvostelu ei kuulu jalkapallokentälle.

Jokaisesta joukkueesta palkitaan. Fair Play pelaaja, Kehittynein pelaaja, Harjoittelija, Taistelija sekä Kauden pelaaja yllä mainittujen kriteerien mukaan, joista  ei voi poiketa. Päätöstilaisuudessa joukkueen edustajan (valmentaja/joukkueenjohtaja) on perusteltava mihin kyseinen valinta hlön osalta  perustuu. Palkinnoissa ei ole vuorottelukäytäntöä , vaan " Vuoden parhaat palkitaan" aina ajallaan.

Muut palkinnot, joista jaosto päättää kootusti, palkinnon lahjoittajien toiveiden mukaan: Kiertopalkintoja/jaosto huolehtii, että pelaajalle jää myös muisto esine.

Tehonainen.

Japen pysti (nuori virtuoosi)

Kauden maalivahti

Elnan ja Harrin pokaali (vuoden juniori)

Aimon pytty (Vuoden jalkapalloilija)

Vianorin pokaali (pisteet)

SPL:n KP:n piiri pokaali (ratkaisija)

Veikon pokaali ( tulokas)

Tyylin pytty (vuoden puolustaja )

Tapion pokaali ( Fair Play henkilö )

Vuoden valmentaja

Vuoden joukkue

Vuoden jalkapalloperhe

Vuoden aktiivi/tekijä

Yhteistyö kumppani

Em.lisäksi joukkue voi palkita pelaajiaan oman harkintansa mukaan,tällöin kustannuksista vastaa joukkue itse.