Jalkapallo

Tule mukaan Jalkapallo toimintaan!!

Tarkoituksenamme on tarjota lapsille positiivisia kokemuksia jalkapalloharrastuksen ja liikunnan parissa, leikkimieltä unohtamatta. Toiminta ja harjoitukset on suunnattu iän ja kehitystason mukaan.

Pelaajien lisäksi joukkue tarvitsee toimiakseen isiä ja äitejä valmentajiksi, ohjaajiksi, joukkueenjohtajiksi, huoltajiksi, varustevastaaviksi ja rahastonhoitajiksi. Moni vanhempi osallistuukin mielellään lapsensa harrastustoimintaan aktiivisesti. Ehkä sinäkin olet yksi meistä?

Aktiivisesti toiminnassa mukana oleminen edellyttää vähintään:

A) Seuran henkilöjäsenmaksu/ perhemaksu on hoidettu vuosittain.

B) Jalkapallojaoston kausimaksu tai erikseen määritelty kerhomaksu on hoidettu kesä-  ja/tai talvikauden osalta, riippuen siitä missä vaiheessa kautta on mukana. Harrastajia ja joukkuepelaajia koskevat samat säännöt ja joukkueiden vielä erikseen määrittelemät ehdot tarvittaessa. ( ks. jalkapallotoiminta )

C) Lisenssiasiat ovat pelaajalla kunnossa ( ne ketkä pelaavat palloliiton tai Piirin alaisia virallisia otteluita/ turnauksia )

Ouhun nimissä harjoittelevan/ pelaavan harrastajan pitää siis täyttää vähintään A ja B kohdat edustaakseen seuraa tai osallistuakseen jalkapallojaoston alaiseen toimintaan jalkapallossa.